Over de online store | BudgetStock sinds 2017

Welkom bij BudgetStock, sinds 2017 dé online store voor iedereen die niet te veel wilt betalen, maar wel de beste producten zoekt! BudgetStock is de importspecialist die producten importeert uit Azië. Hoogwaardige producten voor zachte prijzen.

De personen achter BudgetStock zijn doorgewinterde online marketeers die jarenlang bedrijven hebben geholpen om meer te halen uit webshops en websites. Vanuit deze expertise is de ambitie ontstaan om toegankelijke producten van de beste kwaliteit voor de beste prijzen aan te kunnen bieden in onze webshop! Om dit te kunnen bereiken zijn wij gaan zoeken buiten Nederland om samenwerkingen aan te gaan om producten te importeren.

BudgetStock biedt geen nieuwe formule, maar is in opzet en qua producten de grootste van Nederland die op grote schaal producten uit andere landen in de markt zet d.m.v. meer dan 100 samenwerkingen.

Shop eenvoudig en goedkoop!  Wist u dat u ook partner van BudgetStock kan worden? Meer weten om partner te worden van BudgetStock, neem contact op en mail ons.

Over BudgetStock | Goedkope online producten

Gratis verzenden Vanaf €50,-
99% Positieve Reacties
Bij ons 14 dagen Retouneren
Uw betalingen Zijn beveiligd
De beste producten Zeer goedkoop