Bezorgen en retourneren

Bezorgen en Retouneren

Nadat we je bestelling & betaling hebben ontvangen heb je je bestelling binnen aangegeven periode.
Je wordt uiteraard op de hoogte gehouden van je bestelstatus via de e-mail.
Onze artikelen worden vanuit onze opslag in het buitenland verstuurd. Levertijd is afhankelijk van onze voorraad.

De verzendkosten binnen Nederland variabel, afhankelijk van de levertijd.

Je bestelling wordt ALTIJD met een Track & Trace code verstuurd! Je kunt je bestelling volgen via de link en de code die je een verzendbevestigingsmail van ons ontvangt.

Wil je je pakket laten bezorgen buiten Nederland? Dit kan. Wij verzenden ook naar België.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na ontvangst van je bestelling 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten. Indien je gebruik maakt van de herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BudgetStock geretourneerd worden. De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening (klant). Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via mail @ budgetstock.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Je kunt het pakje terugsturen naar:
BudgetStock
Zuidhaven 9
4761 CR Zevenbergen
Nederland

Om aan het milieu te denken, sturen wij geen retourformulieren meer mee met de bestelling. Het retourformulier is aan te vragen als je mailt naar mail @ budgetstock.nl t.n.v. retourneren. U ontvangt van ons een retourformulier.

Na het ontvangen van je retourzending, zullen wij je het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.